info@caribbeanrumtraders.dk
Telefon: +45 72 11 80 60

Om os

CRT Spirits er et dansk import- og distributionsselskab, som ejes og drives af de to købmænd, Peter Dissing Møller og Rasmus Brøchner Hansen. Som spiritus- og vinkøbmænd er vi dedikerede til at finde kvalitetsprodukter, ude i den store verden.

Vi er en Aarhusbaseret virksomhed med kontor i Højbjerg, og har siden 2013 importeret og distribueret vin og spiritus til de danske specialbutikker. I dag servicerer vi over 200 butikker på Sjælland, Fyn og i Jylland samt mange gode restauranter rundt omkring i Danmark, hvor enkelte af disse er præmieret med Michelin-stjerner.

Det er vores vision at levere en helstøbt vin- og spirituspakke til specialbutikker, barer og restauranter. Vores unikke kvalitetsprodukter bakkes op af et solidt samarbejde omkring leverance, markedsføring og produktinformation. Vi tror på at salget af kvalitetsspiritus vil stige de kommende år, såvel i HORECA-segmentet som i specialbutikkerne.

Du kan på denne hjemmeside finde samtlige produkter i vores portefølje. Vi har alt lige fra rom, whisky, cognac, armagnac til grappa, vodka og gin, og bestræber os hele tiden på at skaffe nye og unikke produkter, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Mød folkene bag CRT Spirits

Rasmus Brøchner Hansen
Ejer & direktør

Mød vores direktør, Rasmus. Rasmus er ejer og stifter af firmaet, og tager sig i dagligdagen af driften af virksomheden. Der var Rasmus’ interesse for rom, som startede hele eventyret tilbage i 2013, og det er desuden også Rasmus der står for den overordnede strategi for virksomheden, udtænkt i fællesskab med Peter Møller.

Rasmus foretrækker en fyldig og tør rom fra Hampden, eller en god, gammel armagnac. Han har også en stor kærlighed for vin - specielt vine fra Bourgogne er noget Rasmus sætter stor pris på.

Kontakt på +45 51 23 58 28
eller rbh@crtspirits.dk

Peter Dissing Møller
Ejer & bestyrelsesmedlem

Mød vores medstifter og bestyrelsesmedlem, Peter. Peters foretrukne vin kommer fra Franken i Tyskland, hvor han specielt sætter stor pris på deres sprøde hvidvine lavet på Silvaner- og Riesling-druen. Derudover er Peter også meget begejstret for rødvin fra Côtes du Rhône.

Kontakt på +45 40 78 81 88
eller pdm@crtspirits.dk

Jeppe Brøchner Smed
CFO / Økonomidirektør

Mød vores økonomidirektør, Jeppe. Han har ansvaret for de fleste administrative opgaver, lige fra indkøb til regnskab. Det er ham der er med til at strømline CRT Spirits.

Jeppe kan li’ det meste, men hvis man tvinger ham til at vælge noget, som han er særligt glad for, så står rom og rødvin øverst på listen.

Kontakt på +45 22 48 80 60
eller jbs@crtspirits.dk

Nicolaj Boye Steensen
Off-trade sælger i Jylland & Fyn

Mød vores kørende sælger, Nicolaj. Nicolaj servicerer vores kunder i Jylland og på Fyn, og er medvirkende til, at vores produkter er at finde på hylderne i det ganske land. Du kan tit og ofte finde Nicolaj hos vores mange kunder, når han ved smagninger formidler vores produkter på bedste vis.

Røget single malt whisky fra Skotland er Nikolajs førstevalg, når det kommer til spiritus, men han holder også meget af en god tør rom fra fx Barbados.

Kontakt på +45 22 28 80 60
eller nbs@crtspirits.dk

Rasmus Sønderby
Off-trade sælger på Sjælland / Sommelier

Mød firmaets sommelier og Sjællands off-trade sælger, Rasmus. Rasmus har siden 2010 interesseret sig for vin og spiritus, og tog i 2013 sin uddannelse som sommelier. Efter flere år i restaurationsbranchen og detailhandlen har Rasmus stor erfaring med mange forskellige typer vin og spiritus.

Rasmus holder meget af klassisk vin og er særligt glad for Pinot Noir, Riesling og Sauvignon Blanc, men holder mest af alt af Nebbiolo-druen – faktisk så meget at han har ”Nebbiolo” tatoveret på sin arm.

Kontakt på +45 25 75 80 60
eller rs@crtspirits.dk

Rasmus Viberg
Account Manager i Jylland & Fyn

Mød vores mand vest for Storebælt! Rasmus servicerer vores kunder i Jylland og på Fyn, og med en baggrund som bartender på en af Aarhus’ bedste ginbarer, har Rasmus særligt stor kærlighed til ginnen. Han sætter desuden også stor pris på rommens farverige verden.

Da der i forvejen er to Rasmus’er på kontoret, så går han ganske enkelt bare under navnet 'Viberg', for at undgå alt for meget forvirring.

Kontakt +45 9397 8160
eller rv@crtspirits.dk

Lars Wilkens
Account Manager på Sjælland

Mød Lars, vores account manager på Sjælland, som er endnu en af firmaets nebbiolo-fanatikere. Han kan ganske enkelt ikke leve uden, og selv under vægttræningen er drikkedunken fyldt op med barolo.

Lars har en lang baggrund i branchen som butikschef i flere vinforretninger i København, og er også uddannet kok. Yndlings-rejsemål er Skotland, og da whisky er hans favorit-spiritus, sørger han altid for at besøge et destilleri, når han er i landet.... når kæresten giver ham lov.

Kontakt på +45 42 65 02 60
eller lw@crtspirits.dk

Jette Schmidt
Grafisk designer / Marketingkoordinator

Her ser du Jette! Jette har været med på holdet siden 2018, og sidder med alt det grafiske vedr. vores forskellige brands. Tidligere har hun været bl.a. ved Aarhus Stiftstidende og mediebureauet Carat.

Jette er ikke den drikfældige type, men sætter dog pris på et glas vin i ny og næ. Sødmefuld riesling eller en god cocktail er hvad valget falder på, når hyggen liiige skal have et ekstra nyk op. 

Kontakt +45 2221 8060
eller jes@crtspirits.dk