info@caribbeanrumtraders.dk
Telefon: +45 72 11 80 60

Nelson’s Green Brier

Generelt om Nelson’s Green Brier

Nelson's Green Brier Tennessee Whiskey er en bemærkelsesværdig amerikansk whiskey, der bærer vidnesbyrd om en rig arv og en passion for kvalitet. Nelson’s Green Brier Distillery blev genoplivet af brødrene Andy Nelson og Charlie Nelson, hvis forfædre oprindeligt grundlagde destilleriet tilbage i 1800-tallet. Destilleriet, der har dybe rødder i Tennessee's historie, blev grundlagt af brødrenes tip-tip-tipoldefar, Charles Nelson, og spillede en betydningsfuld rolle i udbredelsen af begrebet "Tennessee Whiskey", både i Amerika og Europa. Tennessee Whiskey er en whiskeytype, kendt for sin særlige produktionsmetode og filtrering gennem kul, hvilket giver den sin karakteristiske smag.

Brødrene Nelson besluttede at genoplive familiens destilleritradition og begav sig ud på en ambitiøs rejse for at bringe Nelson's Green Brier Tennessee Whiskey tilbage til verden. De er begge store tilhængere af historie og kulturel arv og ønskede at ære deres rødder ved at genskabe destilleriet. Brødrene har formået at rekonstruere destilleriets oprindelige opskrifter, og skaber i dag en række brands, der afspejler Charles Nelsons vision. Destilleriets small batch whiskey bærer både traditionen og innovationen i sig.

Hvis du er interesseret i amerikansk whiskey, så er Nelson’s Green Brier Sour Mash Tennessee Whiskey helt sikkert noget for dig, da der er tale om en vaskeægte small batch whiskey. Mange amerikanske whiskey’er er produceret på store og centraliserede whiskyfabrikker, men ikke Nelson’s Green Brier. Nelson’s Green Brier Sour Mash Tennessee Whiskey er 100 % produceret på brødrenes destilleri i Nashville, Tennessee, og er således mere end bare en spiritus. Den er fortællingen om en stolt familiearv og engagement i at opretholde en ældgammel tradition. Destilleriet og dets produkter symboliserer den amerikanske drøm og en dyb respekt for historie og håndværk.

Nelson’s Green Brier Sour Mash Tennessee Whiskey
Nashville, Tennessee

Nelson's Green Brier Tennessee Whiskey er en bemærkelsesværdig amerikansk whiskey, der bærer vidnesbyrd om en rig arv og en passion for kvalitet. Nelson’s Green Brier Distillery...