info@caribbeanrumtraders.dk
Telefon: +45 72 11 80 60

Svar på tiltale vedr. Arran & GlenDronach fra Silver Seal

Kære alle der må have interesse i lidt "fnidder-fnadder" fra branchen

Vi er blevet gjort opmærksomme på, at Lago Import har udsendt en mail til deres/vores kunder, hvor de lufter deres frustration over, at CRT Spirits har udsendt et nyhedsbrev, hvor vores kunder oplyses om nogle nye Silver Seal single cask aftapninger, som vi netop har fået på lager. Disse nye aftapninger er fra henholdsvis Arran og GlenDronach destillerierne, to destillerier som Lago Import repræsenterer på det danske marked - ligesom CRT Spirits repræsenterer den uafhængige aftapper Silver Seal Whisky Company.

En uafhængig aftapper lever af at opkøbe fade fra forskellige destillerier og efterfølgende aftappe disse med eget og destilleriets navn på flaskerne. Således har Silver Seal tappet single cask aftapninger fra stort set alle de store skotske destillerier, og nu har de så også lavet nogle aftapninger i samarbejde med Arran og GlenDronach, som vi ligesom med alle andre Silver Seal aftapninger har taget ind i vores sortiment.

Da der er tale om single cask aftapninger er der i sagens natur tale om et yderst begrænset antal flasker der er kommet til Danmark. Et antal som ikke burde forstyrre julefreden, hverken hos store som små distributører.

Vi ønsker alle en god jul.