info@caribbeanrumtraders.dk
Telefon: +45 72 11 80 60

Stor gin-nyhed fra Foxdenton Estate

Vi er glade for at kunne afsløre to helt nye udgaver af Foxdentons meget populære gin-likører.

Seneste skud på stammen i serien af de uhyre populære Foxdenton ginlikører, der siden 2015 har været fast inventar på vores bestsellerliste i CRT Spirits, er en særlig udgave specielt lavet til det danske marked: Foxdenton Fruits of The Forest Danish Edition.

Det er noget vi har forsøgt at få lavet i flere år, og omsider er det lykkes! Trods deres begrænsede produktion, har Foxdenton været en flerårig succes for os, og vi har altid ønsket os en version, der var tilpasset det danske marked og den danske smag, og vi har analyseret meget på hvad der er karakteristisk for danskerne. Og svaret er: Skovbær!

I Danmark drikker vi skovbærthe, spiser skovbæryoghurt, bruger frosne skovbær i desserter og kager, og man kan sågar få skovbærcider og masse andre ting, der smager af skovbær. Så her er den: Foxdenton Danish Edition, Fruits of the Forest.

Det er London Dry Gin med hindbær, brombær, solbær og sukker, der smager af dansk højsommer. Den er sød og lækker med en dyb smag af mørkerøde bær fra skoven, og bør nydes over is eller med lidt tonic eller danskvand.

Selvom vi har haft stor succes med de andre varianter, tør vi godt sige, at Danish Edition bliver den største succes hidtil.

Udover Fruits of The Forest Danish Edition har vi også fået en ny udgave som kaldes Foxdenton Valencia Orange and Rosemary - en lækker ginlikør præget af appelsin, men med et hint af rosmarin. Fantastisk til de varme sommeraftener i haven.

Læs mere om de to nye udgaver lige her.