info@caribbeanrumtraders.dk
Telefon: +45 72 11 80 60

Knock-knock-knockin' on heaven's door...

Vi er glade for at kunne præsentere den længe ventede whiskey fra Bob Dylan; Heaven's Door American Whiskey. Bag Heaven’s Door Whisky, som er opkaldt efter Bob Dylans udødelige 1973’er klassiker ”Knockin’ On Heaven’s Door”, står selveste Bob Dylan. Dylan har i samarbejde med whiskyikonet Marc Bushala, som stod bag den enorme succes Angel's Envy Bourbon, skabt denne skønne serie af amerikansk whiskey. 

Bob Dylan har en stor forkærlighed for netop amerikansk whisky, og det er ikke et tilfælde, at den legendariske kunstner har valgt netop at samarbejde med Marc Bushala. Mr. Dylan har i tæt samarbejde med Master Blender Ryan Perry udviklet og sammensat gammel whiskey fra forskellige steder, så disse udtrykker en ganske særlig og unik smagsprofil - en smagsprofil som er værdig til at bære navnet ’heaven’s door’. Flaskerne er desuden hver især udsmykket med unikke kunstværker kreeret af Bob Dylan selv.

I serien af Heaven’s Door Whiskey finder vi tre versioner; en Straight Bourbon, en Straight Rye og deres Double Barrel Whiskey. Vi har her at gøre med storslået amerikansk whiskey der smager helt rigtigt; fedmefyldt, dybt og krydret whiskey – en whiskey, som virkelig understreger multikunstneren Bob Dylans talen.

Hvis man er fan af Bob Dylan, eller amerikansk whiskey i al almindelighed, så er Heaven’s Door Whiskey så godt som et must have i hjemmebaren. 

Læs meget mere om de tre whiskeyer her.