Denne unikke rosévin fra Sicilien i Italien er lavet på rødvinsdruen Nerello Mascalese, som betyder ’den lille sorte fra Mascali’, og blev første gang lavet tilbage i 2004 som en af de allerførste kvalitetsroséer fra Sicilien.
I Di Giovanna’s Vurria Rosato di Nerello Mascalese finder man citrusfrugter, vilde jordbær, aromatiske urter og mineralske noter. Smagen er frisk, elegant, vedvarende og med en velsmagende finish.
DATA:
Druer: 100% Nerello Mascalese
Alkohol: 12,5 %
Produktion: 20.000 flasker årligt
Vinmarker: Fra markenMiccina i området Contessa Entellina som gennemsnitteligt ligger i 350 meters højde. Vinstokkene er over 30 år gamle.
Jordbund: Tuff - en let og porøs sten dannet ved konsolidering af vulkansk aske.
Vinifikation: Let presset vindruer med kun tre timers skindkontakt, fermenteret i ståltank.
Modning: Ståltank på bærmen i 6 måneder.
Produktionsfilosofi: Økologisk og veganervenlig vin.
På den italienske ø Sicilien i Middelhavet ligger den 65 hektar store vingård Di Giovanna. Di Giovanna er Siciliens ældste vinproducerende familie, og er gået i arv igennem fem generationer. I dag ejes og drives vingården af brødrene Gunther og Klaus Di Giovanna. Med Di Giovanna kan du forvente friske, kølige og komplekse vine! Det er et gammelt men modernistisk vinhus som praktiserer tidlig høst og korte maceringsperioder. Man får reduktive vine da de på vingården gør brug af stål, ler og cement med spontan gæring fra økologisk dyrkede vindruer.
CRT Spirits ApS
Birkegårdsvej 30, 8361 Hasselager
Telefon: +45 72 11 80 60
E-mail:
info@caribbeanrumtraders.dk