I kernen af Rhône-regionen har Olivier Ravoire etableret særlige relationer med lidenskabelige vinavlere. Vinproduktionen og modningen heraf bliver udført på den respektive vingård i samarbejde med Olivier Ravoire-teamet.
Herunder kan du læse mere om vinens DNA:
Terroir
Region: CÔTES DU RHÔNE, Frankrig
Årgang: 2016
Wine: Olivier Ravoire Rasteua AOP
Farve: Rød
Druesort: 70% Grenache, 25% Syrah, 5% Mourvèdre.
Vinmarker
Jordbund: Sammensat af gråleret mergel dækket med store og små sten.
Vinfremstillingsproces
Druerne plukkes ved klimakset af deres modenhed. Vatting varer ca. 4 uger i betonkar med daglig pumpeoverførsel. Restsukker pr. liter: < 3 g/L.
Modning
Blandingen modner i 12 måneder i betonbeholdere.
På bordet
Drikketemperatur: 17°C
Smagsnoter: Dyb lilla farve. Raffineret og kraftig næse (mange aromaer af overmodne frugter som røde bær og hindbær). Generøs mundfølelse med en fremragende tanninstruktur, der giver en yderst interessant kompleksitet.
CRT Spirits ApS
Birkegårdsvej 30, 8361 Hasselager
Telefon: +45 72 11 80 60
E-mail:
info@caribbeanrumtraders.dk