I kernen af Rhône-regionen har Olivier Ravoire etableret særlige relationer med lidenskabelige vinavlere. Vinproduktionen og modningen heraf bliver udført på den respektive vingård i samarbejde med Olivier Ravoire-teamet.
Herunder kan du læse mere om vinens DNA:
Terroir
Region: CÔTES DU RHÔNE, Frankrig
Årgang: 2016
Wine: Olivier Ravoire Cótes du Rhone AOP White
Farve: Hvid
Druesort: 30% Grenache, 30% Viognier, 20% Clairette, 20% Roussanne
Vinmarker
Jordbund: stenet; ler-kalksten
Alder: 40 år i gennemsnit
Vinfremstillingsproces
Druerne er håndplukkede, trampede derefter stammede. Dette efterfølges af kold forgæring maceration, derefter pneumatisk presning. Vinification ved lav temperatur. Restsukker pr. liter: < 3 g/L.
Modning
Blandingen er anbragt i stålbeholdere for at modne i tre måneder.
På bordet
Drikketemperatur: 11°C
Alkoholprocent: 13,5 %
Smagsnoter: Gylden farve med gylden nuancer. ”Jammy” næse, charmerende med aromaer af citrus og blomster. Fin og flot mundfølelse; tilbyder et bredt aromatisk udtryk.
CRT Spirits ApS
Birkegårdsvej 30, 8361 Hasselager
Telefon: +45 72 11 80 60
E-mail:
info@caribbeanrumtraders.dk