I kernen af Rhône-regionen har Olivier Ravoire etableret særlige relationer med lidenskabelige vinavlere. Vinproduktionen og modningen heraf bliver udført på den respektive vingård i samarbejde med Olivier Ravoire-teamet.
Herunder kan du læse mere om vinens DNA:
Terroir
Region: CÔTES DU RHÔNE, Frankrig
Årgang: 2015
Wine: Olivier Ravoire Cóte-Rôtie
Farve: Rød
Druesort: 95% Syrah, 5% Viognier
Vinmarker
Jordbund: Sand med mange sten
Vinfremstillingsproces
Druerne er håndplukkede og sorterede. Druerne bliver regelmæssigt behandlet med lang gæring og kommer aldrig over 30°C. Vattingen er med vilje lang for at sikre optimal udvinding med respekt for råmaterialet. Restsukker pr. liter: < 3 g/L.
Modning
Blandingen bliver modnet i 24 måneder på 20 år gammel egetræsfade af fransk egetræ. Vinen er ikke filtreret.
På bordet
Drikketemperatur: 17°C
Smagsnoter: Dyb rubinrød farve. Harmonisk og kompliceret aroma, der åbner med blomster og brændte noter. Koncentreret mundfølelse med bløde tanniner, der er behageligt afbalanceret med aromaer af violer, vanilje og peber.
CRT Spirits ApS
Birkegårdsvej 30, 8361 Hasselager
Telefon: +45 72 11 80 60
E-mail:
info@caribbeanrumtraders.dk