I kernen af Rhône-regionen har Olivier Ravoire etableret særlige relationer med lidenskabelige vinavlere. Vinproduktionen og modningen heraf bliver udført på den respektive vingård i samarbejde med Olivier Ravoire-teamet.
Herunder kan du læse mere om vinens DNA:
Terroir
Region: CÔTES DU RHÔNE, Frankrig
Årgang: 2015/2016
Wine: Olivier Ravoire Vacqueyras AOP
Farve: Rød
Druesort: 80% Grenache, 20% Syrah.
Vinmarker
Jordbund: Meget stenet clay-kalksten jord.
Vinfremstillingsproces
Druerne plukkes ved klimakset af deres modenhed. Gæringen udføres ved kontrolleret temperatur med mild ekstraktion takket være lang maceration af saft / skind og pumpning. Restsukker pr. liter: < 3 g/L.
Modning
Blandingen modner i 12 måneder i betonbeholdere.
På bordet
Drikketemperatur: 17°C
Smagsnoter: Enestående farve med lilla nuancer. Intens næse med aromaer af røde frugter, vilde frugter og røgede noter. Kraftig mundfølelse med smeltede tanniner, og meget behagelig.
CRT Spirits ApS
Birkegårdsvej 30, 8361 Hasselager
Telefon: +45 72 11 80 60
E-mail:
info@caribbeanrumtraders.dk