I kernen af Rhône-regionen har Olivier Ravoire etableret særlige relationer med lidenskabelige vinavlere. Vinproduktionen og modningen heraf bliver udført på den respektive vingård i samarbejde med Olivier Ravoire-teamet.
Herunder kan du læse mere om vinens DNA:
Terroir
Region: CÔTES DU RHÔNE, Frankrig
Årgang: 2015
Wine: Olivier Ravoire Gigondas
Farve: Rød
Druesort: 85% Grenache, 15% Syrah.
Vinmarker
Jordbund: Stenet rødt ler
Alder: 60 år i gennemsnit
Vinfremstillingsproces
Druerne er håndplukkede, hvilket medfører lavt udbytte på et avanceret stadium af modenhed. Druerne er behandlet separat. Den alkoholiske gæring er temperaturstyret med daglig pumpning. Vatting varer fire uger. Restsukker pr. liter: < 3 g/L.
Modning
Syrah’en er blevet modnet i 12 måneder i nye 225 liter franske egetræstønder. 5% af Grenache’en tilbragt 12 måneder i "demi-muids" (600 liter franske egetønder).
På bordet
Drikketemperatur: 17°C
Smagsnoter: Smuk lilla farve medviolette nuancer. Farverig næse med aromaer af frugter. Potent mundfølelse med en silkeagtig følelse. Velafbalancerede tanniner.
CRT Spirits ApS
Birkegårdsvej 30, 8361 Hasselager
Telefon: +45 72 11 80 60
E-mail:
info@caribbeanrumtraders.dk