I kernen af Rhône-regionen har Olivier Ravoire etableret særlige relationer med lidenskabelige vinavlere. Vinproduktionen og modningen heraf bliver udført på den respektive vingård i samarbejde med Olivier Ravoire-teamet.
Herunder kan du læse mere om vinens DNA:
Terroir
Region: CÔTES DU RHÔNE, Frankrig
Årgang: 2016
Wine: Châteaneuf du Pape White
Farve: Hvid
Druesort: 70% Grenache Blanc, 15% Roussanne, 10% Clairette, 5% Bourboulenc.
Vinmarker
Jordbund: Sandholdige bakker dannet under tilbagetrækning af floden Rhône.
Alder: 60 år i gennemsnit
Vinfremstillingsproces
Druerne er håndplukkede og sorterede. Dette efterfølges af en kort maceration. Fermentering udføres ved lav temperatur. Restsukker pr. liter: < 3 g/L.
Modning
Blandingen er modnet på fine stålbeholdere med én omrøring pr. måned i 6 måneder.
På bordet
Drikketemperatur: 11°C
Smagsnoter: Bleg citrongul farve. Ekspressiv og kompliceret næse, der kombinerer røgfyldte noter med antydninger af blomster og kaprifolie. Forfriskende mundfølelse med en fremragende mineralsk afslutning.
CRT Spirits ApS
Birkegårdsvej 30, 8361 Hasselager
Telefon: +45 72 11 80 60
E-mail:
info@caribbeanrumtraders.dk