info@caribbeanrumtraders.dk
Telefon: +45 72 11 80 60

Olivier Ravoire Cairanne AOP

Land/Region Cótes du Rhone, Frankrig
ABV -
Alder -

I kernen af Rhône-regionen har Olivier Ravoire etableret særlige relationer med lidenskabelige vinavlere. Vinproduktionen og modningen heraf bliver udført på den respektive vingård i samarbejde med Olivier Ravoire-teamet.

Herunder kan du læse mere om vinens DNA:

Terroir

Region: CÔTES DU RHÔNE, Frankrig

Årgang: 2016

Wine: Olivier Ravoire Cairanne AOP

Farve: Rød

Druesort: 60% Grenache, 40% Syrah.

 

Vinmarker

Jordbund: Stenede kombination af rødt ler og hvid kalksten ler.

 

Vinfremstillingsproces

Druerne plukkes ved klimakset af deres modenhed, og udsættes for kold-maceration i 48 timer. Derefter gennemgår hver sort en alkoholisk gæring ved kontrolleret temperatur omkring 25 ° C som stiger til 30 ° C i løbet af de sidste dage af fermenteringen. Restsukker pr. liter: < 3 g/L.

 

Modning

Blandingen modner i 12 måneder i betonbeholdere.

 

På bordet

Drikketemperatur: 17°C

 

Smagsnoter: Mørk farve med violette nuancer. Intens næse med aromaer af sort frugt (mørke kirsebær og solbær) og krydderier. Potent viskositet med fløjlsbløde tanniner. Samlet set en smuk vin, der både er kraftig og elegant.