I kernen af Rhône-regionen har Olivier Ravoire etableret særlige relationer med lidenskabelige vinavlere. Vinproduktionen og modningen heraf bliver udført på den respektive vingård i samarbejde med Olivier Ravoire-teamet.
Herunder kan du læse mere om vinens DNA:
Terroir
Region: CÔTES DU RHÔNE, Frankrig
Årgang: 2016
Wine: Olivier Ravoire Cairanne AOP
Farve: Rød
Druesort: 60% Grenache, 40% Syrah.
Vinmarker
Jordbund: Stenede kombination af rødt ler og hvid kalksten ler.
Vinfremstillingsproces
Druerne plukkes ved klimakset af deres modenhed, og udsættes for kold-maceration i 48 timer. Derefter gennemgår hver sort en alkoholisk gæring ved kontrolleret temperatur omkring 25 ° C som stiger til 30 ° C i løbet af de sidste dage af fermenteringen. Restsukker pr. liter: < 3 g/L.
Modning
Blandingen modner i 12 måneder i betonbeholdere.
På bordet
Drikketemperatur: 17°C
Smagsnoter: Mørk farve med violette nuancer. Intens næse med aromaer af sort frugt (mørke kirsebær og solbær) og krydderier. Potent viskositet med fløjlsbløde tanniner. Samlet set en smuk vin, der både er kraftig og elegant.
CRT Spirits ApS
Birkegårdsvej 30, 8361 Hasselager
Telefon: +45 72 11 80 60
E-mail:
info@caribbeanrumtraders.dk