I kernen af Rhône-regionen har Olivier Ravoire etableret særlige relationer med lidenskabelige vinavlere. Vinproduktionen og modningen heraf bliver udført på den respektive vingård i samarbejde med Olivier Ravoire-teamet.
Herunder kan du læse mere om vinens DNA:
Terroir
Region: CÔTES DU RHÔNE, Frankrig
Årgang: 2016
Wine: Olivier Ravoire Cótes du Rhone AOP Red
Farve: Rød
Druesort: 70% Grenache, 30% Syrah.
Vinmarker
Jordbund: stenet; ler-kalksten
Alder: 55 år i gennemsnit
Vinfremstillingsproces
Druerne plukkes ved klimakset af deres modenhed. Alkoholisk gæring ved kontrolleret temperatur med mild regelmæssig ekstraktion ved hjælp af pump-over. Vatting i cirka 20 dage. Restsukker pr. liter: < 3 g/L.
Modning
Blandingen er modnet 10 måneder i betonbeholdere.
På bordet
Drikketemperatur: 17°C
Smagsnoter: Rubinrød farve. Krydret næse afbalanceret med aromaer af røde frugter. Silkeblød mundfølelse med behagelige tanniner.
CRT Spirits ApS
Birkegårdsvej 30, 8361 Hasselager
Telefon: +45 72 11 80 60
E-mail:
info@caribbeanrumtraders.dk