Caribbean Bay – en sanselig flugt fra virkeligheden.
De tre varianter repræsenterer tre forskellige tidspunkter på dagen, hvor man kunne få lyst til et lille glas. Eller et stort, for den sags skyld. Caribbean Bay skyller dagens strabadser bort og efterlader dig med et lyksaligt smil på læben, og smagen af troperne der dvæler på tungen, mens dagens trivielle gøremål bliver tilsidesat for et lille glas mere. Og ét til.
Estrella vil omfavne dig som natten med smagen af hasselnød, mælkechokolade, vanilje, praline og karamel. En vinterlig forførerske der med varme og krydrede smagsnoter holder de kølige aftener på afstand, og minder dig om at nyde de små øjeblikke i livet. En sanselig refleksion over at selv de bedste øjeblikke finder deres afslutning. De beroligende smage indbyder til at blive nydt i aftenluften, under den åbne stjernehimmel som de caribiske søfarere i forne tider brugte til at navigere efter. Eller måske bare foran pejsen hvor du febrilsk forsøger at holde liv i ilden som bliver ved at gå ud.
Cocktail Opskrift: Hot Buttered Estrella (nok til 4 personer):
Smørmasse:
150 gram brun farin
115 gram smør
6 cl. honning
1 tsk. stødt kanel
0.5 tsk. stødt muskatnød
0.25 tsk. stødt nellike
1 tsk. vaniljeekstrakt
Til hver cocktail:
1.5 dl. kogende vand
6 cl. Caribbean Bay Estrella
Instruktioner:
I en lille gryde kombineres brun farin, smør, honning, kanel, muskatnød og nellike over medium varme. Opvarm massen under nænsom omrøring indtil smørret er smeltet og sukkeret er opløst. Men hov, hvad med vaniljen? Den tilsættes når gryden er fjernet fra varmen.
Tag 30 gram smørmasse(eller mere) og hæld i de hyggeligste kaffekopper du har. Kombiner med kogende vand og rør rundt til det er godt blandet.
Tilsæt Caribbean Bay Estrella og rør rundt igen, pynt med en stor klar flødeskum, drys med lidt friskrevet muskatnød eller chokolade og lad varmen og den dårlige samvittighed brede sig med denne ekstremt kalorietunge vintercocktail.
Note: Smørmassen kan gemmes i køleskabet til senere brug
Cocktail Opskrift: Estrella Coquito (nok til 8 personer)
40 cl. Fordampet mælk(laves ved at tage 80 cl. sødmælk og varme det langsomt op til ca. halvdelen er tilbage)
40 cl. Coco Lopez Coconut Creme el. Kondenseret kokosmælk
40 cl. kokosmælk
40 cl. kondenseret mælk
50 cl. Caribbean Bay Estrella
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. vaniljeekstrakt
0.5 tsk. stødt muskatnød
2x pasteuriserede æggeblommer
Instruktioner:
Hæld kondenseret mælk, fordampet mælk, kokosmælk, kokoscreme og æg i en blender og top op med rom, krydderier og vaniljeekstrakt. Bare tilsæt hele baduljen i en blender.
Blend herlighederne ved høj hastighed til blandingen er glat og ensartet. Tag et glas Caribbean Bay Estrella, mens du venter.
CRT Spirits ApS
Birkegårdsvej 30, 8361 Hasselager
Telefon: +45 72 11 80 60
E-mail:
info@caribbeanrumtraders.dk