info@caribbeanrumtraders.dk
Phone: +45 72 11 80 60

Weingut am Stein Down to Earth Trilogi

Country/Region Franken, Tyskland
ABV 12 %
Age 2016

Weingut am Stein Down to Earth er en trilogi af orange-vin fra årgang 2016. De tre vine er hver især blevet modnet i ni måneder på skindene (hele bær) i 600 liter store ler-amforaer, og yderligere fjorten måneder i store træfade. Vinene er ikke filtrerede og ej heller tilsat sulfitter. Alle tre har stor struktur, kraft og enormt lagringspotentiale. Vi anbefaler dekantering, før du nyder og serverer disse vine, gerne i store bourgogne-glas. Vinene bør serveres ved en temp. mellem 9-14 grader.

Weingut am Stein Down to Earth Sauvignon Blanc har en fantastisk duft af kirsebærpeber, citrongræs og grønne vegetabilske noter af basilikum, koriander og en fin note af malurt.

Weingut am Stein Down to Earth Traminer har en klassisk næse med aromaer af Earl Grey te, lækker rose, mandarin, citrus og ingefær.

Weingut am Stein Down to Earth Blauer Silvaner (Blå Silvaner) er som en tur gennem en efterårsskov med blomme og slåen, men også lakrids, kardemomme og kakao. Det er komplekst med en umami sensation på ganen. En mørk, kraftig og melankolsk orangevin.

Alle tre vine sælges som et sæt i en flot trækasse.

Der er kun produceret 300 flasker af hver af disse vine.

Traminer: 12% Alc. Vol
Sauvignon Blanc: 12% Alc. Vol
Blauer Silvaner: 12% Alc. Vol.