info@caribbeanrumtraders.dk
Telefon: +45 72 11 80 60

Chantal Comte La Tour De l’Or 2001 Brut De Fûts

Land/Region Martinique
ABV 64,8
Alder 14 år

I 2001 blev der lagt rom til side hos Distillerie La Mauny, og først 14 år efter åbnede Chantal Comte en lille håndfuld tidligere bourbonfade på det gamle destilleri. Det hun fandt var en helt ekstraordinær rom med usammenligneligt flotte træk, og de få tønder blev sat til side og efterfølgende anbragt i en ståltank i hele 18 måneder, hvorefter rommen blev tappet i april 2017.

Som altid med rom fra Chantal Comte, har man ikke tilsat vand efter fadlagringen, hvilket giver en usædvanlig høj alkoholprocent. Her rammer vi i alt 64,8% alkohol – en af de højeste alkoholprocenter fra Martinique som rombranchen har set.

Rommen har en tropisk bouquet samt en frisk duft af ingefær. Derudover kandiserede noter af karamel og appelsinskal. Generelt domineret af cedertræ, eukalyptus og tobaksblade. Smagen er yderst kompleks og har en smag af bitter grapefrugt samt kraftig vanilje. Endvidere en spids harpiks kombineret med sukkerrørets sødme, og til sidst citronskal. En helt igennem vanvittig romoplevelse!

Der er kun tappet 1715 nummererede flasker af dette vidunder – en rom som henvender sig til de største romnørder derude.