info@caribbeanrumtraders.dk
Telefon: +45 72 11 80 60

Alfred's Trail Rum

Generelt om Alfred's Trail Rum

No. 9 Distillery er en tysk whiskyproducent, som ligeledes aftapper rom opkøbt i Caribien og Mellemamerika. Ejerne af destilleriet har spiritus i blodet. Deres bedstefar Alfred begyndte i 1947 at destillere spiritus på pot stills, herunder også rom. På daværende tidspunkt forsynede han borgerne med ulovligt produceret spiritus.

I dag tapper No. 9 Distillery rom som er destilleret i Guatemala, Belize og Barbados, og vi forventer at de i fremtiden løbende vil tappe flere varianter. Alle rommerne er limited edition aftapninger og meget unikke da de til dels bliver lagret i Caribien og til dels i Europa.

I denne romserie benytter man sig af tre forskellige fadtyper under efterlagringen. Når rommen kommer til Europa udsættes den for yderligere lagring – dette kaldes double aging. De tre forskellige fadtyper man benytter er henholdsvis banyuls casks, sauternes casks og new American casks.

Destilleriet kommer desuden snart på banen med en whisky. I juni 2016 er det nemlig 3 år siden at det første whisky blev destilleret og hældt på fade – og da tysk whiskylovgivning kræver en minimumsalder på 3 år for whisky går der lidt endnu, før vi har mulighed for at få det til Danmark. Men whiskydrikkerne kan godt glæde sig – det smager allerede fantastisk!

CRT Spirits er de eneste i Europa der forhandler Alfred’s Trail udover producenten selv !

Indtil videre kan vi nyde deres første tre rom på markedet. Lad os følge i Alfreds fodspor… Proost!

Alfred’s Trail 8.6 Belize Port Finish Rum
Belize

Travellers Liquors Limited i Belize, Mellemamerika bruger lokal melasse, som er gæret og destilleret i en tredobbelt kolonne. Destilleriet har taget navn fra deres tid som levera...

Alfred’s Trail Edition 9.12 Barbados Rum
Barbados

På Foursquare Distillery, Barbados finder man et af de mest miljøbevidste anlæg i hele romindustrien. Her producerer man rom under mottoet: “We are an environmentally friendly fa...